Woordje voorzitter

We hebben het weer gehad. Een jaartje verder. Onze afdeling bestaat 25 jaar en dat hebben we in alle eenvoud gevierd. We zijn nu eenmaal eenvoudige meisjes en jongens. Want als er iets is wat we hebben geleerd met het ouder worden dan is het dat het geheim voor vele succesvolle en aangename dingen in de eenvoud ligt.
We gaan verder op de ingeslagen weg en willen nog steeds groeien als natuurgebied en beter worden. We hopen dat jullie ons blijven steunen.

Onze omvormingswerken in verband met natuurherstel gaan gestaag verder. Met hulp van velen. Onze visie bewaken en eventueel aanpassen gebeurt door onze “denkgroep beheer” ,die de lijnen uitzet. De praktische uitvoering gebeurt nadien. Het is geen snel proces, maar wat betekent tien jaar voor de natuur?
We wensen jullie allen een prima conditie in 2015 zodat je slaagt in wat je stiekem plant of voorneemt… We hopen dat onze (schaarse) open ruimte en de natuur de kansen krijgt om te overleven en zich te ontwikkelen. We wensen jullie allen de tijd om er van te genieten.

Piet Rymen- voorzitter