Plantenverkoop 2016

zo, 11/09/2016 - 20:07 -- marcvsb

Beste Natuurpunter/sympathisant,

De eerste herfstbladeren beginnen te verkleuren, de mezen en andere vogels troepen samen of vertrekken, duidelijke tekenen dat de herfst eraan komt.
Herfst, dat betekent traditioneel ook de start van onze jaarlijkse plantenverkoop met inheems en streekeigen plantgoed voor tuin, balkon en landschap

Via onze website http://www.natuurpuntlimburg.be/plantenverkoop kan je een bestelling plaatsen die de natuur tweemaal ten goede komt: Rechtstreeks via de aanplant en onrechtstreeks via de winst die opnieuw in de natuur wordt geïnvesteerd door de meewerkende natuurpuntafdelingen.

We willen deze actie warm aanbevelen en hopen dat u nog een plaatsje kan vinden om je leefomgeving nog te vergroenen. Vanzelfsprekend stellen we het erg op prijs indien je deze actie ook bekend zou maken bij je familie, vrienden en kennissen en via de digitale kanalen waarover je beschikt.

Zoals vorig jaar hebben natuurpuntleden recht op een korting van 10% op de aangeboden prijzen, een niet te versmaden voordeel. Wordt je nu lid, dan blijft je lidmaatschap bovendien geldig tot eind 2017.

Nog geen lid van Natuurpunt? wordt lid en sluit aan bij de grootste Natuurvereniging in Vlaanderen:
https://www.natuurpunt.be/steunen/lidmaatschap/inschrijven?recruiting_or...

Met natuur.vriendelijke groeten,

T 011 24 60 23
www.natuurpuntlimburg.be